dimecres, 24 de novembre del 2010

Jornada 11

NOMÉS A NOSALTRES ENS MARCAN “GOLARROS” 1 – ON ESTAN EN PEP I EN PUIG 4



Una de les millors primeres parts que recordo, la millor sense dubta en camp de terra. Ja varem anar al descans amb un clar 0-3, sense cap ensurt per en Xandri, que una setmana mes confirma el seu bon estat de forma.

La represa no va tenir gran història, destacar només els gran gol que varem encaixar, un xut des de fora l’àrea “imparable” i que anava acompanyat de ketxup – nyam, nyam .... i el fet que per fi es va marcar un penal, que per suposat no el va xutar en Suñe i si en Cervilla com no podia ser d’un altre forma ja que el dissabte ho xutava tot, amb mes o menys fortuna.

Fons properes ha nen Campi i en Puig, asseguren que aquest cap de setmana pot ser la seva reaparició. Després de molt dies a la infermeria podrien rebre l’alta medica per part del fisio Jesus.

Ahhhh, qui va apostar en contra d'en Prats ja pot començar en pensar el que es jugava ......


VETERANS B
C.E.ARENYS DE MUNT 4 – PENYA B.PINEDA 2


Els d’Amunt fan del seu camp “un fortin” i segueixen amb peu ferm cap a les posicions d’ascens. Aquest cap de setmana juguen contra un desconegut de la categoria, AE DOSA del grup A4 i a Badalona !!!


2 comentaris:

  1. gran partit del arenys de munt B a badalona.
    A.E.DOSA-ARENYS DE MUNT B 3-4.
    Gran remontada en una primera part desastrosa en el qual perdiam 3-1 i una segona part per encuadra amb casta i molt de cap i un genial rocky amb un hat trick.

    ResponElimina
  2. estem en zona champions.Aquesta setmana gran partit dissabte a les 19h con AT.CARDEDEU equip de zona alta de la clasificacio on ens juguem arribar a dalt.

    ResponElimina