dimarts, 22 de març del 2011

OBJECTIU 9X3

LLAVANERES 5 - COM SEMPRE 4

Com sempre perdem punts on no toca, guanyem a tots els que estan per sobre nostre a la classificació i empatem o perdem amb els teòricament inferiors ( o al menys així ho reflecteixen els punts ). Un altre cop un se’ns capa un partit que comencem guanyant i, la relaxació pot ser ?, la falta d’intensitat ??, el cas és que primer ens empatant i desprès augmenten la diferència, és en aquest moment quan tornem ha apretar i de vegades aconseguim empatar un partit fàcil i de vegades el perdem !!!

A continuació hem posat un quadre amb el que queda de lliga als 8 primers classificats ( tret del Catalunya que juga un altre lliga ) i fent el mateixos punts que en la primera volta a aquestes alçades les coses no canvien !! però em de ser optimistes i veure amb qui vem empatar i amb qui perdre ( així hem començat el post ), el nostre objectiu no ha de ser un altre que 9x3 !!

Els que no fallen son els VETERANS “B”, també amb una mica de sort aquest any ja poden deixar la categoria i pujar !! aquesta setmana visiten al líder !!! SORT NOIS !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada