dilluns, 6 de febrer del 2012

Històries dels Veterans - Jornda 19

El poble que havia de ser Siberia i quasi va ser Hawai,




Bona victòria en un partit poc lluït però ben treballat. I la ratxa d’en Quim continua: cada vegada que juga guanyem (encara que no està demostrat que una cosa influeixi en l’altre...)

Ara bé, els gols d’en Joan (cada vegada més a prop d’Eivissa o NY), de l'Eudald (l’estrena golejadora) i d’en Torner (Golàs de falta! "Spanair ja podeu seguir volant perquè en Torner ja no xuta als núvols" ha afirmat en Quim al acabar el partit), no amaguen que només vam viatjar 14 jugadors.

Però ja sabem que quan arriba el fred i la temporada d’esquí les absències es reprodueixen: que jo treballo, que no m’ha sonat el despertador, que farà un fred siberià, es que el dimecres juga el barça, ui que jo no baixo aquesta setmana...Mentida!!!! ;)

Segur que éreu a les pistes del Pirineu!!! Per això la historieta d’aquesta setmana va dedicada a les dones, esposes i novies de: David Marfil, Xuspi, Presi, Campí, Puig, Carles Marpons, Enric, Norbert, Raúl, Vives, Carles Martí, Jimmix, Ventura, Ivan...

Noies, vigileu que d’aquí un temps no tingueu una sorpresa com aquesta...



PD: Sort que tenim un cos tècnic de pes que no falla mai!


PD2: Aquells que hauran de pagar un viatge a en Joan pels seus 30 gols, podrien pagar-ne un altre a en Xavi pel seu repertori de parades, mans i 1X1 aturats avui. Estic segur que agrairia el detallet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada