dilluns, 28 de maig del 2012

Històries dels Veterans - Jormada 33

El municipal, últim partit de la temporada.


Per fi el mister ha trobat la posició d'en Puig, llàstima que el proper partit no estarà per repetir onze titular ( el mister va a Madrid per fer un curs de memòria, “ com recordar que tinc gent a la banqueta i pot tornar a jugar “ ).
El matx es va posar molt complicar amb un marcador en contra (1-2) fins que "la bèstia" va apareixa ... un quasi hat-trick va fer justícia al joc dels d'Amunt, per això aquesta setmana l’hi dediquem la nostre historieta de la setmana. Per altre banda aquest dimecres i fins final de temporada ( però de la vinent ) en Barcala haurà de quedar-se 15 minuts mes per practicar el saques de banda, estem a la jornada 33 i segueix sacant malament, l'hi donarem una mica mes de temps abans no els fem fora de l'equip ..... al menys fins que ens convidi a esmorzar a la seva vinya !!


NOTES QUE HEM DE SABER .....

1.- Màxim aquest any podem quedar empatat amb el tercer classificat ... però pel gol "average" particular no podem pujar !!! ooooohhhh ( Llinars ) però també heu de saber que podem decidir qui pujar ja que aquesta setmana juguem contra el Verd.Malgrat ( 4rt classificat a un sol punt del Llinars ) ???????, maletins ????, caixes de birres ???? aquesta setmana els telèfons treurant fum !!!!

2.- La retirada abans de temps d'en Xandri el deixarà 15 dies de baixa, fent repòs total a casa ... al sofar, l'hi han de portar el menjar i les birres ... el temps de recuperació és molt dur !!! RECUPERAT XANDRI !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada